Fókuszban a HR
kerekasztal beszélgetés

Jó légkör, egy olyan fórum, ami eddig hiányzott.
Örül mindenki a találkozásnak és mindenki kíváncsi a többiekre.
Szélesíthetik a látáskörüket, gyakorlati ismereteket szerezhetnek, más HR szakembereket ismerhetnek meg, más-más vállalati kultúrával.
Tapasztalatcsere, információ megosztás, ismerkedés.
A formális szakmai rendezvények mellett egy valódi korlátlan és kötetlen beszélgetésben, igazi tapasztalatcserében lehet részünk. Élményszámba menő tanulás.
Tapasztalatcsere, bizalmi légkör, releváns és kompetens résztvevők.
Hasznos, gyakorlatias, élő példák, problémák kerülnek szóba, legjobban talán egymástól tudunk tanulni.
Hasznos beszélgetések, benchmarking kötetlen formában.
Tapasztalatgyűjtés, új/másfajta megoldások megismerése, hasznosítása. Megerősítés a jó irányról.
Kötetlenül beszélgethet az őt érintő témáról, ismerkedhet kollégákkal, jó ötleteket kaphat.
Nagyon sokrétű tapasztalatokat lehet szerezni, több területről érkeznek kollégák, hasznos belelátni más formában működő cégek életébe, HR apparátusába.
Érdekes tapasztalatokat lehet megismerni, több oldalról, több szektorból.


mainpage

Rugalmasság - Nyitottak vagyunk a megbízás bármely kondíciójának megtárgyalására. Több pozícióra szóló megbízás, ill. rendszeres együttműködés esetén árengedményt adunk ügyfeleinknek.

Gyorsaság, hatékonyság és versenyképes határidők - az adatbázisban szereplő jelöltekről már három nap után tájékoztatni tudjuk ügyfeleinket, de a személyes megkeresés módszerével végzett megbízások teljesítésének átlagos határideje is csak legfeljebb hat hét.

Ügyfélközpontúság - arra törekszünk, hogy ügyfeleink cégének alapos ismerete révén megfelelően tudjuk a megbízót a jelöltek felé képviselni, ill. olyan pályázókat mutassunk be egy-egy pozícióra, akik nem csak szakmailag alkalmasak a feladatok ellátására, hanem a cégkultúrába is könnyen beilleszthetőek.

Széleskörű szolgáltatások - szolgáltatásaink a sikerdíjas toborzástól és kiválasztástól a teljes körű HR tanácsadásig terjednek, így ügyfeleink bármilyen emberi erőforrás igényét ki tudjuk elégíteni. Ez természetesen azt is jelenti, hogy minden egyes ügyfelünknek testre szabott, egyéni ajánlatot tudunk összeállítani.

A magas színvonalú, minőségi szolgáltatásra mindig is nagy hangsúlyt fektettünk, és ettől a jövőben sem kívánunk eltérni.

A folyamatos kapcsolattartás révén ügyfeleink mindig pontosan tudják, hol tart egy-egy keresés. Ez felgyorsíthatja az egész megbízás menetét, és a felmerülő problémák is azonnal orvosolhatóak.

Több éves szakmai tapasztalatot szerzett tanácsadóink naprakész speciális piacismeretekkel rendelkeznek számos iparágat illetően. Ez teszi lehetővé a hatékony és gyors problémamegoldást is.

Csapatmunka - minden megbízáson piackutatókból és tanácsadókból álló csapat dolgozik egy ügyfél-kapcsolattartó vezetésével, így megbízóink és jelöltjeink az ő együttes szaktudásuk révén "találnak egymásra". Ez a módszer egyúttal biztosítja a határidők betartását és a kommunikációs zavarok elkerülését is.

Diszkréció - a ránk bízott információkat bizalmasan és a legnagyobb körültekintéssel kezeljük, akár jelöltekről, akár megbízókról van szó.

Kiterjedt, folyamatosan bővülő és karbantartott adatbázis, amely jelenleg több mint 26.000 főt tartalmaz, a marketingtől a pénzügyig összesen tizenhárom területről.

Jelöltek számára lehetőségek a kezdőtől a felsővezetői szintig.