Fókuszban a HR
kerekasztal beszélgetés

Jó légkör, egy olyan fórum, ami eddig hiányzott.
Örül mindenki a találkozásnak és mindenki kíváncsi a többiekre.
Szélesíthetik a látáskörüket, gyakorlati ismereteket szerezhetnek, más HR szakembereket ismerhetnek meg, más-más vállalati kultúrával.
Tapasztalatcsere, információ megosztás, ismerkedés.
A formális szakmai rendezvények mellett egy valódi korlátlan és kötetlen beszélgetésben, igazi tapasztalatcserében lehet részünk. Élményszámba menő tanulás.
Tapasztalatcsere, bizalmi légkör, releváns és kompetens résztvevők.
Hasznos, gyakorlatias, élő példák, problémák kerülnek szóba, legjobban talán egymástól tudunk tanulni.
Hasznos beszélgetések, benchmarking kötetlen formában.
Tapasztalatgyűjtés, új/másfajta megoldások megismerése, hasznosítása. Megerősítés a jó irányról.
Kötetlenül beszélgethet az őt érintő témáról, ismerkedhet kollégákkal, jó ötleteket kaphat.
Nagyon sokrétű tapasztalatokat lehet szerezni, több területről érkeznek kollégák, hasznos belelátni más formában működő cégek életébe, HR apparátusába.
Érdekes tapasztalatokat lehet megismerni, több oldalról, több szektorból.


mainpage

Az adatbázisról általában
Az online bejelentkezésről
Regisztráció hagyományos módon
Jelentkezés hirdetésre
Adatkezelési politika

Az adatbázisról általában

Megbízóink multinacionális, vagy jó nevű magyar közép- és nagyvállalatok. Elsősorban főállású lehetőségeket tudunk ajánlani jelöltjeink részére, de előfordulnak részmunkaidős állások is. Állásajánlataink a pályakezdőtől a felsővezetői szintig terjednek.

A regisztráció és a közvetítés a jelöltek számára ingyenes.

A beküldött önéletrajzokat bizalmasan kezeljük és korlátlan ideig megőrizzük.

Adatbázisunkban jelenleg mintegy 60.000 jelölt található. Ha Ön is szeretné magát regisztráltatni, akkor ezt megteheti itt a honlapon, vagy a hagyományos módon is.

Ha szeretné tudni, hogy mi történik a regisztráció után, kattintson ide.

Az online bejelentkezésről

A weblapon történő regisztrációhoz szüksége lesz egy felhasználónévre (becenévre) és egy e-mail címre. Ennek birtokában a gép a megadott címre elküldi Önnek saját, egyéni jelszavát - erre elsősorban a visszaélések elkerülése végett van szükség. A jelszó és a felhasználói név segítségével tudja azután adatait rögzíteni.

A későbbiekben bármikor lehetősége lesz az anyagát módosítani, ezért kérjük, hogy adatai (lakcím, elérhetőségek, tanulmányok, egyéb végzettségek, munkahelyi tapasztalatok stb.) megváltozásának esetén ne regisztrálja magát újra, hanem a régi anyagot frissítse!

A kitölött űrlap tartalmát önéletrajz formátumban megtekintheti, ha rákattint az előnézet gombra. Javasoljuk, hogy így ellenőrizze a közölt adatokat, mielőtt a teljes anyagot elhelyezi az adatbázisban.

A minél gyorsabb keresés és pontosabb eredmény érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint mindent töltsön ki az űrlapon, és emellett csatolja a wordben írt önéletrajzát és kísérőlevelét is.

A megjegyzés rovatba írhat be minden olyan információt, amit a munkakeresés szempontjából fontosnak tart közölni, de az űrlapon nem talált neki helyet. Itt jelezheti például az egyes kérdésekre adott "egyéb" válaszok konkrét tartalmát.

Online jelentkezés esetén a rendszer azonnali megerősítést ad a sikeres regisztrációról, ezért külön értesítést erről a későbbiekben már nem küldünk.

Regisztráció hagyományos módon

Önéletrajzát elküldheti postán vagy e-mailen is. Minden esetben csatoljon egy igazolványképet és egy kísérőlevelet is!

A beérkezett önéletrajzokat tanácsadóink átolvassák, értékelik és besorolják. Az általános jelentkezéseket tíz napon belül írásban vagy szóban visszaigazoljuk. Ha van olyan állásajánlatunk, amely az Ön hátterének és elképzeléseinek megfelel, akkor behívjuk egy személyes elbeszélgetésre. Az interjúról és a kiválasztásról bővebb információt olvashat itt.

Jelentkezés hirdetésre

A honlapon szakterületek szerinti bontásban találja meg aktuális állásajánlatainkat. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy nem minden lehetőség kerül meghirdetésre, így az adatbázisba akkor is érdemes bejelentkeznie, ha most épp nem talál Önnek tetsző ajánlatot.

Ha egy konkrét álláslehetőséget pályáz meg, bármelyik módszert válassza is, mindig tüntesse fel jelentkezésén a hirdetés referenciaszámát és / vagy a meghirdetett pozíció nevét. A beérkező anyagokat a szóban forgó kiválasztásért felelős tanácsadó gyűjti össze és bírálja el a megbízótól kapott szempontrendszer szerint. Az alapkövetelményeknek megfelelő jelentkezőket felkeressük telefonon időpont egyeztetés végett, és lehetőséget kapnak egy személyes elbeszélgetésre. Az interjúról és a kiválasztásról bővebb információt olvashat itt.

A meghirdetett állás betöltésekor minden pályázó anyaga bekerül az adatbázisba, és így ők a magukat általánosan regisztráló jelöltekhez hasonlóan minden további, a profiljuknak megfelelő lehetőségről értesítést kapnak.

Ha kérdése vagy észrevétele van, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik örömmel állnak rendelkezésére.

Adatkezelési politika

A beérkezett anyagokat bizalmasan, a legnagyobb körültekintéssel kezeljük, azok tartalmát a beküldő beleegyezése nélkül harmadik féllel nem osztjuk meg. Tanácsadóink munkájáért felelősséget vállalunk.

Az adatbázisba való anyagküldés minden formája a pályázó jelölt azon szándékát fejezi ki, hogy a Focus Consultingot megbízza a részére történő munkakereséssel, ami magában foglalja a beküldött szakmai önéletrajz és a kapcsolt anyagok potenciális munkaadók felé történő továbbítását is.